fbpx
Top

Hoi! Dit ben ik

Lieve lezer, wat leuk dat je hier bent! Ik zal mezelf even voorstellen.


Ik ben Inge. Een typische 26-jarige millennial met typische millennial struggles. Om mijn carrière uitdagingen, groene interesses en levensvragen te onderzoeken, ben ik Avocado Generatie gestart.


Op dit platform komen al mijn vragen en antwoorden samen. Ik durf steeds meer over mezelf te delen en daardoor delen jullie ook weer ervaringen met mij. Die wisselwerking vind ik super tof! Ik hoop dat mijn avonturen of de avonturen van de mensen die ik interview jou kunnen inspireren.


Mijn levensmotto: “gewoon proberen”. Ik ben ervan overtuigd dat je het meeste ontdekt over jezelf en de wereld door maar gewoon wat te proberen. Steeds weer iets nieuws. Ik experimenteer graag met 30-day-challenges of andere probeersels en motiveer je altijd om ook mee te doen. Zoals het starten van je eerste tuinproject, je inschrijven voor die droomauditie, het starten van je bedrijf op Instagram, in 30 dagen productiever worden, het boeken van een 3-daagse zeilcursus of een bezoekje wagen aan het voedselbos. Wat jouw fascinatie ook is, ga het gewoon proberen.


Ik wens je heel veel plezier op mijn blog.

Veel leesplezier! Mocht je leuke ideeën hebben voor nieuwe probeersels, artikelen of interviews, reageer dan vooral op een van de artikelen of stuur me een mail. Je kunt me natuurlijk ook volgen op Instagram.


Huidige reacties

Laat een reactie achter