fbpx
Top
Hoe word je succesvol met Casey Neistat

Hoe word je succesvol? Kopieer succesvolle ondernemer: Casey Neistat

Over wat succes precies is kunnen we lang filosoferen. Dat is voor iedereen anders. De een is succesvol als er meer dan 1 miljoen euro op de bankrekening staat, de ander is succesvol als hij of zij gelukkig is met z’n werk. De hamvraag blijft dan ook: Hoe word je succesvol? Veel mensen probeerden de vraag te kraken en een aantal van hen is het geluk. In dit artikel lees je de strategie van Tim Ferriss en hoe Sorelle Amore de routine van de succesvolle ondernemer Casey Neistat kopieerde. Ook iets voor jou?


Hoe word je succesvol? | De strategie

Waarom zou je zelf het wiel uitvinden als anderen je al voor zijn gegaan? Stel, je wil een ondernemer worden. Ga dan alles op alles zetten om succesvolle ondernemers te bestuderen. Wat kun je van hen kopiëren? Stel, je wil een goede zwemmer worden. Bestudeer dan wat Inge de Bruijn zo goed doet. Wil je een goede schrijver worden? Leer dan de kneepjes van het vak van de beste schrijvers.


De succesvolle ondernemer en schrijver Tim Ferriss doet dit ook. Zo wilde hij bijvoorbeeld een goede tango danser worden. Hij bestudeerde tango dansers en stelde zichzelf de vraag: hoeveel van hun succes kun je verwijten aan hun attributen en hoeveel aan hun skills?


Je kunt bijvoorbeeld de grote voeten van Michael Jordan niet kopiëren, maar wel zijn techniek. Je moet je dus focussen op zijn techniek en dat proberen te kopiëren. Kijk maar eens naar de Paralympics. Hoe kun je met een handicap toch zo goed worden in een bepaalde sport? Bestudeer dat en kopieer het. En focus je daar 30 dagen op! Hoe word je succesvol? Zo word je succesvol!


7 dagen leven als Casey Neistat

Hoe word je succesvol? Door iemand te kopiëren die succesvol is in hetgeen jij succesvol in wil worden. Casey Neistat is een Amerikaanse filmproducent en YouTuber met 12,3 mln. abonnees. Ik zal het even voor je uitschrijven, dat zijn 12.300.000 abonnees! Hij is succesvol in alles wat hij doet. En eerlijk is eerlijk, zijn routine ziet er iets anders uit dan die van mij. Zou ik ook zo succesvol kunnen worden als ik zijn routine kopieer?


De routine van Casey Neistat

1. Sta op tussen 4:00 en 5:00.
2. Werk van 5:00 tot 7:00.
3. Ontbijt van 7:00 tot 7:30.
4. Ga hardlopen en je klaarmaken voor de dag van 8.00 tot 9:45.
5. Werk weer van 10:00 tot 18:00.
6. Spendeer tijd met je gezin van 18:00 tot 22:00.
7. Sport van 22:00 tot 23:00.
8. Ga slapen om 23:00.
9. Wees consistent: herhalen, herhalen, herhalen.


Een van mijn favoriete YouTubers is Sorelle Amore. Eerder probeerde ze ook al de ochtend- en avondroutine van Tim Ferriss. Ze maakte een video van hoe ze 7 dagen de routine van Casey Neistat probeerde. De video heeft inmiddels bijna 500k weergaven!
Hoe word je succesvol? | Helpen deze tips?

Ik hoop dat deze tips je vooruit helpen om succesvoller te worden. Wat ik wil meegeven is: bestudeer anderen, experimenteer en probeer gewoon wat. Leer wat voor jou werkt en hoe jij succesvoller wordt. Wat ook kan helpen is het boek dat Tim Ferriss schreef over de tactieken, routines en gewoontes van miljardairs, iconen en artiesten van wereldklasse, genaamd: Tools of Titans.

Huidige reacties

Laat een reactie achter