fbpx
Top

De favorieten van Avocado Generatie

Ik geef regelmatig tips uit eigen ervaring over duurzame tools, inspirerende boeken of creatieve oplossingen. Daarom is deze pagina in het leven geroepen. Hierop deel ik alleen waarin ik echt geloof en uit ervaring of ervaring van anderen kan aanraden.

Goed om te weten: ik word niet betaald om deze producten te promoten. Deze shop bestaat uit Bol-affiliate linkjes. Wanneer je iets aanschaft via de link, ontvang ik een beetje van die prijs zonder dat het je meer kost. Win-win toch?De wormenbak
De wormenbak is een duurzame oplossing. Je kunt hierin je afval kwijt en de wormen vermalen het tot iets nieuws. Namelijk kunstmest en wormenthee wat je kunt gebruiken voor je planten. Wij hebben deze sinds kort en zijn er super blij mee! In dit artikel leg ik meer uit over de wormenbak.
Oesterzwammen kweken
Wij kweken sinds kort onze eigen oesterzwammen. En ik kan je vertellen, die zijn ZO smaakvol! Check de video op Instagram of lees meer over het kweken van oesterzwammen in dit artikel.
Is dit het nou? – Boek
Eerder schreef ik al over het ‘is dit het nou’-gevoel. Je leven klopt op papier. Je hebt een goede baan, een plek om te wonen, vrienden, familie en een prachtig toekomstplaatje. Toch knaagt er iets, want je leeft niet op papier. Is het aanstellerij of een gevoel waar je iets mee moet doen? Schrijver Mark Siegenbeek van Heukelom helpt je hiermee en geeft je tips om omhoog te klimmen in jouw geluksladder.
Helemaal naar de meditering – Boek
Iedere maand starten we een nieuwe 30-dagen-challenge en in mei is 30 dagen mediteren aan de beurt. Daarom begon ik me in meditatie te verdiepen. Schrijver Mark Siegenbeek van Heukelom legt op een nuchtere, laagdrempelige manier uit waarom meditatie kan helpen en hoe dat werkt. Echt een aanrader als je meer over dit onderwerp wil leren! (Bol heeft alleen paper versie, de KOBO shop heeft het e-book wel.)
E-reader – Duurzaam lezen
Leuk dat ik allemaal boeken aanraad, maar als je een paar bomen aan papier koopt zijn dat natuurlijk geen duurzame aankopen. Daarom heb zelf deze KOBO reader gekocht en ik ben er echt heel blij mee! Niet alleen vind ik het zelfs prettiger om te lezen, het maakt het ook makkelijker om je boeken overal mee naartoe te nemen. Handig toch?
Dit is een goede gids – Boek
Hoewel ik sinds kort fan ben van e-books, vond ik dit een mooi boek om wel fysiek te kopen. Het staat namelijk prachtig op mijn huiskamertafel en iedereen pakt het een keer op. Het staat boordevol duurzame tips voor een duurzame lifestyle. Wil je best wat bewuster leven, maar weet je niet hoe? Dan is dit jouw boek.
30 duurzame cadeautips voor de feestdagen
Zit jij ook in zo’n familie of vriendengroep waar surprises en spellen met cadeautjes traditie zijn? Dan weet je ook dat je niet altijd krijgt wat je nodig hebt. Soms is het ook moeilijk wat je voor een ander moet kopen. Zonde als cadeautjes daardoor uiteindelijk in de kast belanden en niet gebruikt worden. Daarom hebben we een aantal producten onder elkaar gezet die, als je dan toch iets moet kopen, een goede keus zijn.
Huidige reacties

Laat een reactie achter