fbpx
Top

Avocado Generatie stopt

“Ik heb je al lang niet op Instagram gezien”, kreeg ik de laatste tijd vaak te horen. Dat klopt! Maar ik ben terug, alleen in een andere vorm. Eentje die ik nog veel leuker vind en waar ik MEGA veel zin in heb!! 🔥


Avocado Generatie was fantastisch! Ik heb zoveel geleerd over mezelf en het opzetten van een blog. Mijn meest waardevolle ontdekking was wel dat het thema ‘werkgeluk’ me aan het hart gaat.


Uiteindelijk ging ik voor Avocado op zoek naar een verdienmodel, om hier fulltime aan te kunnen bouwen. In die zoektocht kwam mijn passie voor werkgeluk samen met de passie van Jelle voor financiële vrijheid. Het was logischer om dat in een nieuwe vorm te gaan doen… Daaruit is Get Fired ontstaan!🚀


Get Fired helpt je om financieel vrijer te worden middels de FIRE methode. Hoe meer financiële vrijheid je hebt, hoe meer ruimte je hebt om al je dromen waar te maken.🏖


Get Fired gaan we plaatsonafhankelijk uitbouwen. 25 oktober vliegen we naar Mexico en vanuit daar reizen we richting Zuid Amerika. Ik ben zo benieuwd wat ons allemaal te wachten staat. 😍✈


Vandaag zijn we officieel live gegaan, maar op onze website vind je al tientallen artikelen over FIRE, beleggen, side hustles en kostenbewustzijn. Ook kun je onze eerste cursus Beleggen voor Beginners al kopen met 25% launch korting!


Hoewel ik dus al maanden niet meer online ben geweest op dit kanaal, is dit de officiële aankondiging dat ik stop met Avocado Generatie. Op getfired.nl schrijf ik nu onder andere over side hustles, waarvan Avocado mijn eerste was. Alle lessen neem ik met me mee!!


Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie support, geniale ideeën en gezellige gesprekken. Wat heb ik er van genoten! Van tuintips en 30-day challenges tot droombaan interviews en advies over duurzaamheid. Bedankt allemaal!!! En ik hoop jullie te zien bij @getfired.nl 💜🚀

Huidige reacties

Laat een reactie achter