fbpx
Top

30 dagen bewegen – 30-day challenge juni

Sportieve Inge roept luie Inge op om weer wat te gaan doen


Sinds de Coronacrisis zit ik thuis, net als de rest van Nederland. Maar terwijl fitness accessoires voor thuis massaal werden ingekocht, bleef ik lekker op mijn luie gat zitten. Ik bleef schrijven, video’s maken, oesterzwammen kweken, veel eten ENNN mediteren, want dat was de 30-day-challenge in mei.

Sportieve Inge vindt het genoeg geweest en roept luie Inge op om weer wat te gaan doen. Het wordt geweldig weer en dat roept om wat beweging. Ben jij klaar voor de 30 dagen challenge in juni? Deze is niet moeilijk maar wel belangrijk! Check de video!Velen van jullie zullen zeggen: ik beweeg al veel hoor… Good for you! Maar ik weet zeker dat er meer luie donders zoals ik zijn die dagen achter elkaar niet bewegen 😏 Dus, doe je mee in juni?


Huidige reacties

Laat een reactie achter